Zoeken

Winkelwagen  

Uw winkelwagen is nog leeg.

Verzendkosten 0,00 €
Totaal 0,00 €

Afrekenen

Categorieën

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen

Recensies

Uw recensie toevoegen

Schoenen

  • Door : Tevreden klant
  • Datum : 2012-06-12 23:26:46

Beste Orlando, Ik heb de schoenen inmiddels mogen ontvangen en ik ben meer dan tevreden, ze zien er geweldig en mooi uit! Veel dank hiervoor, ik ga in de toekomst zeker weer bestellen.

Two tone schoenen met riem

  • Door : K. Maas
  • Datum : 2012-06-07 22:24:57

Hi Orlando, Een week lang op wolken lopen is me nooit eerder overkomen als er nieuwe leren schoenen in het spel zijn, maar met deze two tones is het moeilijk niet te zweven van geluk. Ze zijn fantastisch en het feit dat ik er iets langer dan gepland op moest wachten, maakte de vreugde bij de ontvangst alleen maar groter. De afwerking van de schoenen is waarlijk een genot om naar te kijken en Assepoester zou jaloers zijn op de pasvorm. Haar op maat gemaakte glazen muiltje verbleekt bij de manier waarop deze schoenen op de vorm van mijn voet aansluiten. Eerlijk is eerlijk, ik was teleurgesteld toen er na zes weken wachten niet de schoenen binnenkwamen die ik had besteld - het model klopte, maar de kleursamenstelling was niet de gewenste, maar die van het voorbeeldpaar waarover we spraken op de pasavond. Maar de uiterst correcte wijze waarop dit is afgehandeld, siert je enorm. Een prachtige bijpassende riem en mijn initialen en naam op de zool, maken dat ik zou willen dagelijks een pak aan te kunnen. Ik heb dan ook vol trots en met groot enthousiasme jouw visitekaartjes uitgedeeld toen ik bij 3FM binnenkwam afgelopen dinsdag, op mijn fantastische nieuwe schoenen. Mijn dank is groot! Koen Maas

Schoenen

  • Door : J. Wolfard
  • Datum : 2012-06-07 22:22:55

Na het uitproberen van de 1e paar, een 2e en 3e paar besteld. Voordeel is, dat je de schoenen na eigen smaak kunt samenstellen. Je hebt dus altijd een uniek paar. Mogelijkheden zijn groot en napoli Shoes geeft goed en kundig advies. De prijs is erg gunstig vergelijkbare schoenen in de winkel kosten je een veelvoud van wat ze bij napoli Shoes kosten. Kwaliteit is ook erg goed. Ik ben in ieder geval erg tevreden en een aanrader voor degeen die een paar leuke italiaanse handgemaakte schoenen wil naar eigen smaak.

Verhogende Schoenen

  • Door : R. Planken
  • Datum : 2012-06-07 22:17:22

Hoi Orlando, Mijn vriendin vind ze ook prachtig!!! We zijn nu ongeveer even groot als zij haar hakken aantrekt (denk dat ik nog 1 cm langer ben :), ziet er wel zo leuk uit op de bruiloft. Graag ontvang ik binnenkort nog even wat onderhouds tips. Kortom, ik en mijn vriendin zijn er heel blij mee. Enorm bedankt voor de mooie schoenen en de leuke en goede service. Hartelijke groet, Ron

Trouwschoenen

  • Door : Lotte
  • Datum : 2012-06-07 22:08:53

De schoenen zijn prachtig! Echt heel mooi!

Hoge Schoenen

  • Door : A. Kolder
  • Datum : 2012-06-07 22:05:31

Wij hebben tweemaal halfhoge schoenen besteld HHVP18VR67NS naar volle tevredenheid.

Trouwschoenen

  • Door : Hein Wichers
  • Datum : 2012-06-07 22:02:42

Beste Orlando, De schoenen zijn helemaal goed! bedankt daarvoor!

Schoenen

  • Door : A. Schoenmaker
  • Datum : 2012-06-07 21:59:40

schoenen bevallen super, goede pasvorm.

Trouwschoenen

  • Door : Fred Kooi
  • Datum : 2012-06-07 21:52:36

Hartelijk dank voor de levering van de schoenen, ze zitten heerlijk. Bij een paar schoenen (maat 37) zaten witte/creme veters. Bij de ander (maat 43) niet. Aangezien we de schoenen gelijkertijd op een trouwdag van onze dochter/zus aan willen is onze vraag of de witte/creme veters nagestuurd kunnen worden? Deze vinden we het mooist combineren.

Trouwschoenen

  • Door : Mark Snel
  • Datum : 2012-06-07 21:50:24

Beste Orlando, wauw!!! ze zijn echt geweldig geworden! In combinatie met m'n pak echt helemaal fantastisch! Ik zal je na de bruiloft wel foto's doorsturen.

Schoenen

  • Door : Joffe van de Heijden
  • Datum : 2012-06-07 21:45:06

Prachtige schoen. Netjes afgewerkt. Zit super.

Trouwschoenen

  • Door : Ron
  • Datum : 2012-06-07 21:38:44

Zeer tevreden over mijn aangeschafte trouwschoenen. Het is duidelijk te zien dat het om kwaliteitsschoenen gaat. De service en persoonlijke aandacht van Orlando maakt het helemaal speciaal. Een bezoek aan zijn ‘Artelier’ was de autorit zeker waard. Ik was laat met bestellen, maar Orlando heeft er voor gezorgd dat mijn trouwschoenen nog op tijd binnen waren. Enorm bedankt! Ron

Two Tone trouwschoenen

  • Door : Sander van Scheijndel
  • Datum : 2012-06-07 20:53:40

De schoenen zijn fantastisch, ik ben er super blij mee, de schoenen staan ook geweldig bij mijn trouwpak. We zullen u een foto door mailen na de bruiloft. Hartelijk dank voor mooie schoenen en de goede service.

Italiaanse schoenen

  • Door : Peter Koning
  • Datum : 2012-06-07 20:50:11

Ik ben zeer tevreden over de schoenen. Ze zien er mooi uit en netjes uit en lopen prima. Ik ben blij dat ik een half maatje meer heb opgegeven dan normaal, want ik heb de ervaring dat Italiaanse schoenen vaak net iets kleiner/smaller vallen.

Italiaanse dames schoenen

  • Door : Susan Weijers
  • Datum : 2012-06-07 20:48:29

Het heeft zeker even geduurd maar dan heb je ook wat, dus het wachten meer dan waard. Wat zijn ze mooi, pasvorm is perfect, extra veters erbij top. Een kleine opmerking, de naam in de zool volgende keer iets lager laten graveren, dan blijft de naam ook staan bij herplaatsen van nieuwe zolen. Maar hoop ze voorlopig niet te verzolen, zal er heel zuinig op zijn. Ben er heel blij mee. Hoop dat de dames collectie spoedig zal uitbreiden.. Heb in oktober een trouwerij, broer gaat trouwen, misschien heb je voor die tijd elegante blauwe/bruine damesschoenen.

Zilveren Punt Schoenen

  • Door : Ad de Roij
  • Datum : 2012-03-22 17:29:28

Wat ben ik enorm blij met de schoenen, die ik bestelde bij Napoli Shoes. Zilveren puntschoenen. Een werkelijk schitterend ontwerp en een super-vakkundige afwerking. De pasvorm is perfect. Napoli Shoes combineert hoge kwaliteit met artisticiteit en vakmanschap. Ook de riem, in dezelfde kleur, is klasse. Ad de Roij.

Italiaanse maatschoenen

  • Door : J.T.H. la Housse
  • Datum : 2012-03-22 17:28:52

Eigenlijk zou deze recensie niet geschreven dienen te worden, gezien de geweldige schoenen te veel aandacht gaan krijgen voor een groter publiek. In deze tijd van massaproductie en teveel van hetzelfde is het belangrijk om jezelf uniek te voelen en te kunnen onderscheiden. De hoge mate van persoonlijke aandacht en de vergaande perfectionisme van Orlando dragen daar voor een groot deel aan bij, maar uiteindelijk zijn het de, op de mm op maat gemaakte en in bijzondere leercombinaties, italiaanse schoenen die er voor zorgen dat je in stijl en onderscheidendheid de wereld in kan stappen.

Slangenleren Python schoenen

  • Door : M. van Yren
  • Datum : 2012-03-22 17:28:13

Zojuist heb ik mijn collectie af kunnen maken met de python-leren schoenen en bijpassende riem! Mooie schoenen zijn er genoeg, maar de kwaliteit en afwerking van deze schoenen zie je nergens anders. Waar vind je nou nog handgemaakte producten uit Italie die ook nog betaalbaar zijn? Ik ben erg blij met de spullen en de service van Napoli Shoes, dus er zal ongetwijfeld een volgend paar komen!

Italiaanse zilveren schoenen

  • Door : F. Starik
  • Datum : 2012-03-22 17:27:07

Beste Orlando, de zilveren schoenen heeft u in de krant gezien, die draag ik spaarzaam, enkel bij optredens, met veel complimentjes tot gevolg, en ze gedragen zich vooralsnog goed. nog als nieuw, zeg maar. de laarzen draag ik vaker, ook in dagdagelijks gebruik. prachtig, delicaat leder.

Schitterende Italiaanse schoenen

  • Door : C. Cox
  • Datum : 2012-03-22 17:26:34

Wij zijn zeer tevreden met de schoenen ze zitten als gegoten en lekker soepel aan de voeten. Zelfs dat we vergeten zijn door te geven dat meneer brede voeten had zitten ze toch heerlijk Bedankt voor alles Orlando!

Two tone schoenen met riem

  • Door : Charly Luske
  • Datum : 2012-03-22 17:24:39

Jongens de schoenen van napolishoes zitten te gek! En ze zijn echt bijzonder! Iedereen vraagt waar ik ze vandaan heb, niet slecht dus! Mooie schoenen napoli shoes, Charly.

Zilveren Punt Schoenen

  • Door : Ad de Roij
  • Datum : 2012-03-22 17:22:15

Wat ben ik enorm blij met de schoenen, die ik bestelde bij Napoli Shoes. Zilveren puntschoenen. Een werkelijk schitterend ontwerp en een super-vakkundige afwerking. De pasvorm is perfect. Napoli Shoes combineert hoge kwaliteit met artisticiteit en vakmanschap. Ook de riem, in dezelfde kleur, is klasse. Ad de Roij.

Pythonleren schoenen/laarzen

  • Door : O. Linde
  • Datum : 2012-02-01 22:51:31

Een tijdje geleden heb ik een paar schoenen bij Napoli Shoes besteld. Mooie schoenen. Er bleek echter een leersoort te zijn gebruikt, die naar later bleek, niet de verwachte kwaliteit bood. Napoli Shoes heeft mijn klacht direct ter harte genomen. Ik heb foto's opgestuurd, die vervolgens naar Italië gemaild zijn. Het probleem was daar bekend. Deze leersoort was al uit productie genomen. Omdat de klacht gegrond bleek werden mij direct nieuwe schoenen aangeboden. Ik heb met een bijbetaling gekozen voor zwarte pythonleren laarsjes. Altijd al een wens geweest. Deze schoenen zijn echt het einde! Je stapt er zo in ze zijn soepel, een lust voor het oog, super cool en helemaal 'rock and roll'! Een bestelling plaatsen via het internet is toch altijd een beetje eng. Schoenen moeten bijvoorbeeld wel passen. Maat 42 is echt maat 42. Krijg je wat je op de plaatjes ziet? Ik vind uiteindelijk het product zien voelen en ruiken een overtreffende trap. Hoe zit het met de service en levering? De service vond ik boven mijn verwachtingspatroon uitstijgend en de leveringen waren keurig binnen de gestelde termijn. Al met al durf ik u vanaf mijn barokbank een pasgemaakte Italiaanse schoen bij Napoli Shoes 'wel aan te bevelen.

Italiaanse Schoenen Santoni look

  • Door : M. Huizer
  • Datum : 2012-02-01 22:44:22

Mijn tweede paar schoenen. En toch wil ik graag weer deze recensie ook voor de tweede keer geven. Ik ben namelijk uitermate tevreden. Ik hoef namelijk geen Santoni schoenen aan te schaffen van € 400,00 maar kan mijn eigen schoenen op maat bestellen voor minder dan de helft van het geld. Wat maakt internet en in dit geval Napoli Shoes de wereld toch weer een stuk mooier. Tip: schroom niet om je persoonlijke wensen ook even aan te geven; zoals ik bijvoorbeeld een hoge wreef heb. Dan wordt hier gewoon rekening mee gehouden. Wat een service!

Trouwschoenen

  • Door : E. Koller
  • Datum : 2012-01-25 08:15:45

Voor mijn bruiloft heb ik een paar schoenen bij Napoli shoe's besteld. Ik kan het iedereen aanraden. De service van Orlando is zoals service hoort te zijn en die je helaas niet vaak meer tegenkomt. Orlando is gepassioneerd en betrokken met zijn producten bezig. En niet onterecht; De schoenen die mij werden geleverd zijn werkelijk prachtig en mooi afgewerkt. Daarnaast zitten ze als pantoffels. Ik heb werkelijk niets dan lof voor Napoli Suits & Shoes.

PayPal